•  

 • OVER DE STIJLKAMER

  In 2019 liet Monique van den Berg de randstad achter zich, en verhuisde ze met haar gezin en labradoodle naar het mooie Goes. Al langer liep zij met het idee rond om een winkel te beginnen. Na een grootste verbouwing van hun huis, kwam dit mooie winkelpand beschikbaar en is het dan eindelijk zover! Met veel toewijding en liefde voor mooie interieuritems, heeft Monique in de Stijlkamer een combinatie van verschillende interieurstijlen samengebracht.

   

  De stijl van de Stijlkamer is niet in een paar woorden te vatten en omdat beelden meer spreken dan woorden, raden we je aan een kijkje te nemen op de socials van de Stijlkamer. Maar vooral nodigen we je van harte uit om te komen kijken en inspiratie op te doen in onze winkel! In het leukste straatje van Goes, de Papegaaistraat, tref je ons op de hoek aan. In de Stijlkamer kun je terecht voor unieke items en (klein)meubelen, ook vind je er prachtige lampen, mooie woonaccessoires, inspirerende boeken, luxueuze huisparfums, (geur)kaarsen en leuke cadeaus. Kortom, eigenlijk alles waar we blij van worden of een ander blij mee kunnen maken!

   

  Hopelijk zien we je snel!

   

  Monique

 • OPENINGSTIJDEN

   

   

   

  Papegaaistraat 6

  4465 AD Goes

   

  vrijdag 11.00 - 17.00 uur

  zaterdag 11.00 - 17.00 uur

   

  koopzondag 25 september 13.00 - 17.00 uur

   

  overige dagen op afspraak 06-50238780

   

   

   

 • CONTACT

   
  Papegaaistraat
  64465 AD Goes
   
  0113 - 406008 / 06 - 50238780
   
  info@destijlkamergoes.nl
   

 • SOCIALS

 • WEBSHOP OPENING SOON!

   

   

  Allereerst ligt onze focus op het creëren van een hele mooie winkel, maar we gaan zeker werken aan een webshop zodat je straks al het moois ook online kunt bestellen. In de tussentijd kun je ons via whatsapp of Insta bereiken voor je vragen, wensen en bestellingen!